Over mij

Snels Advies is het bedrijf van Jos Snels.

Ik woon in het Gooi en ben sinds eind 2016 bezig met dit bedrijf. Ik heb gekozen voor een drastische switch in mijn carrière. Van de verschillende dingen die ik in het verleden heb gedaan, heb ik de leukste elementen gekozen en samengevoegd. Vervolgens bleek ik in het onderstaande werkveld terecht te komen. Ik heb een passende opleiding gedaan en werkervaring opgedaan bij een bedrijf in budgetbeheer en bewindvoering. Hierna wist ik het helemaal zeker. Dit is wat ik wil gaan doen!Profielfoto

In mijn bedrijf heb ik meerdere activiteiten:
  • Schuldhulpverlening o.a. voor mensen die niet bij de gemeente terecht kunnen of willen. Inkomensbeheer, onderhandelen met schuldeisers etc. Gecertificeerd schuldhulpverlener NEN 8048
  • Eerste Hulp Bij Loonbeslag
    Hulp voor mensen die door loonbeslag ineens een (veel) lager inkomen hebben. Juiste bepaling van de beslagvrije voet. Onderhandelen met deurwaarder. Voorkomen dat de schulden verder oplopen. Hierna mogelijk verder met schuldhulpverlening of budgetcoaching.
  • Budgetcoaching voor mensen die financiële problemen hebben en dat met ondersteuning van een budgetcoach zelf kunnen oplossen. Eventueel in combinatie met (gedeeltelijk) inkomensbeheer. Ook gecertificeerd volgens NEN 8048.
  • Gericht op ZZP’ers die moeite hebben hun bedrijf goed te laten draaien. Hulp bij het vergroten van de omzet en eventueel bij het oplossen van schulden.

Ik ben bereikbaar via de telefoon en WhatsApp op 06-15400417 en uiteraard ook via de e-mail op info@snelsadvies.nl.