Hulp bij loonbeslag

Loonbeslag is een lastige zaak, als je er mee te maken krijgt. Ineens heb je (veel) minder te besteden. Wat je van je inkomen nog mag houden is afgeleid van bijstandsniveau. Dat heet de beslagvrije voet.Loonbeslag Alles wat je meer zou ontvangen gaat naar de deurwaarder.

Mensen met loonbeslag komen daar vaak nog verder in de schulden, mede omdat de beslagvrije voet vaak niet juist wordt vastgesteld door de deurwaarder. De exacte berekening is van meerdere factoren afhankelijk. Dat maakt het lastig om zelf te beoordelen of het bedrag dat de deurwaarder heeft vastgesteld wel klopt.

Wie kan er helpen?

Ik kan je helpen. Ik maak met jouw gegevens, conform de wet die daar over gaat, een berekening van de beslagvrije voet. Deze kan dienen als vergelijkingsmateriaal voor het bedrag dat de deurwaarder hanteert. Met deze berekening kunnen we de deurwaarder benaderen om de beslagvrije voet aan te passen.

Mensen denken dat het duur is om dit te laten doen. Als je het door een advocaat laat doen, is dat misschien ook wel waar. Ik doe het voor een vast bedrag. Zie het als een investering. Veel mensen hebben dit al binnen een maand terugverdiend.

Neem hiervoor contact op via het contactformulier.